Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

με χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά 2023-24 και σας ενημερώνουμε ότι στις
Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είναι:

ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑ ΕΥΑ, Πρόεδρος

ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Αντιπρόεδρος

ΚΑΡΑΤΟΣΙΔΗ ΕΛΣΑ, Γραμματέας

ΓΚΑΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ταμίας

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, μέλος

ΚΙΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, μέλος

ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, εξελεγκτική επιτροπή

ΧΑΛΑΤΣΗ ΤΖΕΝΗ, εξελεγκτική επιτροπή

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, δεσμευόμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα και σκοπό τη δημιουργία συνθηκών για ένα ασφαλές, ευχάριστο και αρμονικό περιβάλλον μάθησης. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, τα μέλη του Δ.Σ δηλώνουμε παρόντες και γεμάτοι όρεξη γιατί τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο!!!

Το Δ.Σ θα βρίσκεται δυναμικά κοντά στους μαθητές και στις οικογένειες τους, για να πράξει το καλύτερο δυνατό για το σχολείο και τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, πάντοτε σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και εσάς τους γονείς, για την επίλυση τους. Άλλωστε, το τρίπτυχο Μαθητές – Εκπαιδευτικοί – Γονείς είναι καθοριστικό και απαιτείται συλλογική προσπάθεια!!!

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω Covid-19, η συνεργασία σας στην προσπάθεια μας είναι πολύτιμη!!! Για αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση σας και σας προτρέπουμε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν και αφορούν στο σχολείο με την Πρόεδρο κα Κολιαμήτρα Εύα 6948239347

Σκεφτόμαστε ως Σύλλογος, για μια αποτελεσματική και άμεση επικοινωνία να σας στέλνουμε ενημερώσεις μέσω e-mail ή/και sms, αποκλειστικά για θέματα και δράσεις που θα αφορούν το σχολείο και το Σύλλογο. Για το λόγο αυτό τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα μας χορηγηθούν από τη διεύθυνση του σχολείου. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε οποιαδήποτε ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά την διεύθυνση του σχολείου.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά μας!!! Πάντα στη διάθεση σας!!!